Hey, I found this topic, because I see more and more people from Poland coming here. And I hope that in this topic we can speak in our own, very beautiful though "rustling" language.
Co słychać u polskich fanów Glee?
41 replies to this topic
Posted 16 December 2010 - 02:29 AM
Posted 16 December 2010 - 05:23 AM
mają się bardzo dobrze i widza, że ktoś podziela ich zdanie, że Finchel i Klaine to świetne pary ;D
Posted 16 December 2010 - 06:46 AM
Finchel i Klaine to moje absolutne endgames, (Darrena Crissa jako chłopaka dla Kurta wytypowałam jeszcze przed castingiem, w maju)
Where are you from, by the way? :>
Where are you from, by the way? :>
Posted 16 December 2010 - 08:03 AM
Z Poznania ;D W zasadzie mieszkam pod Poznaniem, ale w Poznaniu jestem codziennie bo studiuję. Widzę, że ty ze stolicy ;D Ja tak kocham Blaine'a i Kurta razem <3 a w Baby it's cold outside <3333 awww!
Posted 17 December 2010 - 10:26 AM
A co studiujesz?
Baby It's Cold Outside to Miłość
A widziałaś AVPM (A Very Potter Musical) z Darrenem Crissem? :>
Baby It's Cold Outside to Miłość
Posted 17 December 2010 - 02:01 PM
Geografie ze specjalnością hydrologia, meteorologia i klimatologia. Crazy xD
I nie widziałam ale z chęcią zobaczę ;D
I nie widziałam ale z chęcią zobaczę ;D
Posted 19 December 2010 - 05:23 AM
Hej !! Ja też z Warszawy ^^ Glee poznałam dosłownie 2 tyg. temu kiedy byłam chora zaczelam ogladac 1 odcinki i tak sie wkrecilam ze w tydzien wszystko obejrzalam i teraz nie wiem jak wytrzymam do lutego ale sesja się zbliża więc pewnie szybko minie... Czekam na to co się stanie z Finchel, wydaje mi się, że się od razu nie pogodzą ale napewno będą fajne sceny z nimi
Spoilerów nie czytam wole nie wiedzieć, lepiej się ogląda. Studiuje montaż filmowy
Posted 20 December 2010 - 12:45 AM
studiujesz montaż filmowy? aww! moje marzenie! niestety w Poznaniu nie ma takiego kierunku :C jezu jak Ci zazdroszczę. A masz konto na yt?
Posted 20 December 2010 - 09:04 AM
to bedzie moj pierwszy post w ogole
nie umiem się jeszcze tutaj odnaleźć i dzisiaj sie zarejestrowalam.
Czuję się zgleekowana pozytywnie i nadrabiam odcinki. Chcę dogonić, a przeciez mam czas:) jestem teraz na 13 odc. (wlasnie ogladam) pierwszego sezonu. Myślę że do lutego to ja obejrze reszte i bede na bieząco:)
Czuję się zgleekowana pozytywnie i nadrabiam odcinki. Chcę dogonić, a przeciez mam czas:) jestem teraz na 13 odc. (wlasnie ogladam) pierwszego sezonu. Myślę że do lutego to ja obejrze reszte i bede na bieząco:)
Posted 22 December 2010 - 09:54 AM
hahahaha, ja obejrzałam 13odcinków w tydzień i musiałam czekać do kwietnie, bo była taka długa przerwa i tak się uzależniłam, że nie mogłam się doczekać ;D czuj się zgleekowana ;D
Posted 30 December 2010 - 06:50 AM
Posted 30 December 2010 - 09:43 AM
Posted 31 December 2010 - 04:04 AM
Hey jedziemy na "Glee Tour 2011" do Londynu 25 albo 26 czerwca? ^^ Bilety od £45 
Kupimy T-shirty z Glee i polansujemy się, może nawet na nich wpdaniemy w centrum xD
http://www.gleefan.com/glee-cast-to-perfor...ur-summer-2011/
Kupimy T-shirty z Glee i polansujemy się, może nawet na nich wpdaniemy w centrum xD
Posted 01 January 2011 - 02:29 PM
Posted 05 January 2011 - 04:47 AM
Po pierwsze, to cieszę się, że mamy swój własny temat, a po drugie widzę, że dołącza do nas więcej osób wreszcie nie czuję się osamotniona w tym kraju jako Gleek xD
Ja się wybieram na 26 czerwca prawdopodobnie, więc można się zgrać
QUOTE (jenny @ Dec 31 2010, 04:05 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Hey jedziemy na "Glee Tour 2011" do Londynu 25 albo 26 czerwca? ^^ Bilety od £45 
Ja się wybieram na 26 czerwca prawdopodobnie, więc można się zgrać
Posted 09 January 2011 - 01:36 AM
Hej, no więc chciałam przypomnieć o międzynarodowym projekcie "fight for finchel" czyli pokażmy Lei, Cory'emu i Ryanowi jak bardzo kochamy Finchel. I tak wiemy, że do siebie wrócą. Muszą wrócić. Ale pokażmy im jak dużą rzeszę fanów mają.
Pierwszym etapem naszej akcji była petycja. Petycja nadal jest otwarta i czekamy na jeszcze więcej podpisów!
www.petitiononline.com/finchel/petition.html
Drugi etap trwa. Nie wiem czy pisałam o tym tutaj, ale wspominałam o tym w różnych innych miejscach, kolejnym etapem jest nagranie, lub napisanie, w zależności od możliwości i chęci powodów dlaczego kochamy Finchel.
Tutaj znajdziecie filmik, w którym moja koleżanka Emma wyjaśnia o co chodzi w drugiej części projektu.
www.youtube.com/watch?v=asQiGUWYEhs
jeśli jesteście zainteresowani wzięciem udziału w tym projekcie, albo chcecie zadać kilka dodatkowych pytań piszcie tutaj, na moim kanale youtube {nazwa użytkownika MartiBrown] albo na adres:
peoplexalwaysxleave@wp.pl
Naprawdę potrzebujemy waszej pomocy smile
Podpisano,
Martyna
Pierwszym etapem naszej akcji była petycja. Petycja nadal jest otwarta i czekamy na jeszcze więcej podpisów!
www.petitiononline.com/finchel/petition.html
Drugi etap trwa. Nie wiem czy pisałam o tym tutaj, ale wspominałam o tym w różnych innych miejscach, kolejnym etapem jest nagranie, lub napisanie, w zależności od możliwości i chęci powodów dlaczego kochamy Finchel.
Tutaj znajdziecie filmik, w którym moja koleżanka Emma wyjaśnia o co chodzi w drugiej części projektu.
www.youtube.com/watch?v=asQiGUWYEhs
jeśli jesteście zainteresowani wzięciem udziału w tym projekcie, albo chcecie zadać kilka dodatkowych pytań piszcie tutaj, na moim kanale youtube {nazwa użytkownika MartiBrown] albo na adres:
peoplexalwaysxleave@wp.pl
Naprawdę potrzebujemy waszej pomocy smile
Podpisano,
Martyna
Posted 16 March 2011 - 12:57 PM
Jestescie tu jeszcze? Polskie forum Glee to dla mnie za malo, potrzebuje codziennie duzej dawki informacji/komentarzy/spekulacji o serialu, dlatego tutaj przyszlam, czytam od miesiaca, odkad w ciagu kilku dni obejrzalam 36 odcinkow ;-)
Troche sie krepuje z moja angielszyzna pisac, ale moze sie w koncu przelamie i nie beda sie ze mnie za bardzo smiac...
pozdrawiam polskich gleekow
Monika
Troche sie krepuje z moja angielszyzna pisac, ale moze sie w koncu przelamie i nie beda sie ze mnie za bardzo smiac...
pozdrawiam polskich gleekow
Monika
Posted 23 March 2011 - 06:15 AM
O widzę że trochę tu nas jest
To mój pierwszy post na tym forum, ale podglądam je już od jakiegoś czasu. Uwielbiam Glee nawet kiedy poziom niektórych odcinków pozostawia wiele do życzenia. Nie wiem to chyba kwestia rewelacyjnej obsady, ale za to za co bym normalnie skrytykowała każdy inny serial, to uwielbiam i chcę więcej.
Więc witam i pozdrawiam Ania
ps: Sa tu jacyś Krakusi?
To mój pierwszy post na tym forum, ale podglądam je już od jakiegoś czasu. Uwielbiam Glee nawet kiedy poziom niektórych odcinków pozostawia wiele do życzenia. Nie wiem to chyba kwestia rewelacyjnej obsady, ale za to za co bym normalnie skrytykowała każdy inny serial, to uwielbiam i chcę więcej.
Więc witam i pozdrawiam Ania
ps: Sa tu jacyś Krakusi?
Guest_ThatGreenNick_*
Posted 30 July 2011 - 02:57 PM
Guest_ThatGreenNick_*
Posted 03 August 2011 - 03:35 AM
Sign In
Create Account

Back to top